VIIVI

Capitol Recordsille ja Universal Musicille levyttävä VIIVI on tehnyt viimeisen vuoden aikana vahvan läpimurron niin radiokanavien tehosoittoon kuin Spotifyn striimatuimpien nimienkin joukkoon. Debyyttialbumiaan työstävä artisti on jo ehtinyt rikkomaan platinarajan singlellään Lääke, kun taas biisit Lauseet on vaan lauseita ja USA ovat ampaisseet heittämällä kultaa.

Vangitsevan upeasta äänestään, tarttuvista melodioistaan ja järisyttävän isoista kertosäkeistään tunnettu VIIVI tekee ihastuttavaa, modernia suomipoppia. Hän kirjoittaa biisinsä itse yhdessä Joonas Kerosen sekä Lauri Halavaaran kanssa. Artisti on erityisen suosittu myös TikTokissa, missä hänen nokkelille lauluvideoilleen on kertynyt lyhyessä ajassa jo yli 20 000 seuraajaa.

Palkitun menestystuottaja Jukka Immosen mentoroima VIIVI on ehtinyt musiikkiuransa ohella vaikuttamaan myös valkokankaalla. Häntä nimittäin kuultiin ääninäyttelijänä DreamWorksin animaatioelokuvassa ”Spirit – Kesyttämätön”, leffan suomenkielisen version pääroolissa.

Katso

Kuuntele