T Swoop

Tuplaplatinaa ja listaykkösiä. Nuorten suosikki T Swoop on noussut Mon Ami -kappaleellaan ja viihdyttävällä TikTok-sisällöllään yhdeksi Suomen puhutuimmista nousevista tähdistä.

T Swoopin ura lähti lentoon, kun 15,000 TikTok-seuraajaa lähti mukaan Mon Ami -hitin energisyyteen. Kappale rikkoikin sittemmin tuplaplatinarajan. T Swoop on ymmärtänyt heti ensimmäisestä hitistään lähtien nuorten musamaun ja nousukiito on ollut sen mukaista. Myös artistin toinen single From Paris To Berlin (feat. Fabe & Branco) on varma tanssilattijoiden täyttäjä nostalgisella europop-tunnelmallaan.

Hittiputki ei ole kuitenkaan jäänyt siihen, sillä 2023 kesän ykköshitiksi nousi T Swoopin Allstar” (feat. Ibe). Kappale kipusi heti Spotifyn Top 50 -listan halutuimmalle ykköspaikalle ja on jo rikkonut kuunteluissa jo platinarajan. Myös tänä vuonna julkaistut sinkku Sun aika (feat Tuuli) ja uusin kappale Tänä yön (feat william) ovat olleet takuuvarmoja listahittejä. “Sun aika” menestyi loistavasti Spotifyn top 50 listalla sijoittuen sijalle 15 ensimmäisenä julkaisupäivänä.  14. kesäkuuta julkaistu “Tänä yön” sijoittui Spotifyn top 50 listalla sijalle 13.

Katso

Kuuntele