SONNY

Jos olet ikinä fiilistellyt The Prodigyn tuotantoa, sun on tutustuttava SONNYn musiikkiin. Universalille levyttävän artistin virallinen debyyttialbumi ”hyvästi, pahasti, rumasti” sekoittelee tinkimättömässä soundissaan vaikutteita esimerkiksi drum’n’bassista, rockista, big beatista, räpistä ja dance punkista. Inhorealistisiksi kuvaillut tekstit ovat kaunistelemattomia ja oivaltavia. Räppärin ulosanti risteilee melodisen, laulumuotoisen ilmaisun sekä nopeatempoisen flown välillä tunnelmasta toiseen äärimmäisen taitavasti.

Musiikkiluokan kasvatti on opetellut aikoinaan perustuntemuksen mahdollisimman monesta instrumentista rummuista saksofoniin ja kitarasta rumpujen kautta bassoon. Rage Against the Machine toimi innoittajana, jonka myötä hänen tekstiensä ilmaisumuodoksi valikoitui rap-painotteinen, joskaan ei genresidonnainen tyyli. Musiikkia on tehty jo pitkään ennen vuotta 2016, jolloin SONNY julkaisi ensimmäisen singlensä tällä aliaksella.

Soolouransa ohella SONNY on tuttu YleX:n kuuntelijoille Matti8:n kanssa vetämästään radio-ohjelmasta kanavan tiistai-illoissa. Hänen mieletöntä live-energiaansa päästiin todistamaan muutaman vuoden ajan Töölön Ketteränkin keikoilla viime vuosikymmenellä. Tämän lisäksi SONNY on tehnyt musaa valtavirtanimille kuten Pikku G, Kasmir ja Stereo.

Katso

Kuuntele