Särre

Särre on täällä taas! Pitkän uran tehnyt suomiräpin moniottelija julkaisi syksyllä 2020 uuden singlen Bööna, jolla vierailevat myös VG+ sekä jamaikalainen huippunimi Jada Kingdom. Tätä seurasi alkuvuodesta 2021 ilmestynyt, täysin erilainen single Elämä on vitun jees, jolla mukana on Kari Tapiiri.

Biisit ovat ensimmäisiä lohkaisuja Särren tulevalta sooloalbumilta, jonka on määrä tulla ulos Sony Musicin kautta tämän vuoden aikana. Samalla ne kuvaavat hyvin yhtä levyn toistuvaa teemaa, nimittäin genrerajat ylittävää monipuolista crossover-tekemistä. Kantavia teemoja albumilla tulevat olemaan myös elämänilo, hyvä fiilis ja pienten, mutta tärkeiden asioiden juhliminen.

Räppärin edellinen soololevy ”Ei riitä” rikkoi kultarajan ja tarjosi listoille mm. tuplaplatinastriimejä lähentelevän hitin Hesan naiset. Uransa hän aloitti jo vuosituhannen vaihteessa englanniksi nimellä Payperwork ja oli perustamassa yhtyettä nimeltä Lost Cause, joka nousi suuremman yleisön tietoisuuteen myöhemminn nimellä Loost Koos.

Särre on myös osa TV:stäkin tuttua Freerap-viisikkoa, voittanut rap SM -tittelin englanninkielisessä sarjassa nimellä So Hot It Hurts, pyörittää omaa Rutilus-levymerkkiään, vaikuttanut Basson päätoimittajana ja tätä kulttuurikentän ilotulituslistaa voisi jatkaa pitkään. Ennen kaikkea hän on viihdyttävä artisti, riippumatta siitä sylkeekö hän ilmiömäistä freestylea yleisön edessä vai esittääkö omaa tuotantoaan.

Katso

Kuuntele