M3NO

Jerome Saarisen ja Henri Heinolan muodostama DJ-tuottajaduo M3NO yhdistelee elektronisessa tanssimusiikissaan uutta ja tuttua yli genrerajojen. Tästä erinomaisena esimerkkinä kaksikon debyyttisingle Sankarit, joka versioi J. Karjalaisen rakastettua ikivihreää tuoreella otteella. Kappaletta kuullaan koko toukokuun ajan MM-jääkiekkolähetysten kisabiisinä MTV:llä ja C Morella. Biisillä vierailee laulaja Emilia Ex.

M3NO inspiroituu monimuotoisuudesta. Yllättävistä kombinaatioista ja niistä syntyvästä energiasta. Heidän yhtälössään herkät suomalaiset lyriikat kohtaavat räjähtävän elektronisen tuotannon. Lopputuloksena on jättimäisten tunteiden vuoristorata, jonka vaunuissa matkaa niin tanssijalkoja koettelevaa pysäyttämätöntä virtaa, haikeaa nostalgiaa, kädet ilmaan nostavaa vapautuneisuutta kuin myös uuden luomisen riemua.

Yhtye on pystyttänyt bileitä eri klubeille jo viimeisen vuoden ajan, mutta esikoissinglen ilmestymisen myötä M3NO aktivoituu myös julkaisurintamalla. Tulevana kesänä kaksikko nousee mm. RMJ:n lavalle legendaarisen juhannusfestivaalin huipentavana päätöspäivänä.

Kuuntele