LEO

Sony Musicille levyttävä LEO juhlisti keväällä 2020 syntymäpäiviään julkaisemalla soolouransa toisen albumin ”Mä rakastan sua”. Pitkäsoitto risteilee tyylikkäästi tunnelmasta toiseen aina Irinan kanssa tehdystä kasarivaikutteisesta Koko yön -tanssibiisistä upeaan Sun kanssa mä uskallan hajota -balladiin, unohtamatta radiosoittoa saaneita singlelohkaisuja kuten Kultaa tai Nuori, kaunis ja vapaa.

Emma-palkittu LEO on tullut tutuksi myös Tähdet, tähdet -televisioformaatin ja Iholla-sarjan tuoreimmilta tuotantokausilta. Hän on ehtinyt vilahdella myös valkokankaalla niin näyttelijänä (”Love Records – anna mulle Lovee”) kuin myös soundtrackin puitteissa (”3 simoa”). LEOn vuonna 2017 ilmestynyt esikoislevy toi karismaattiselle tekijälle heti jalometallia, sillä sen single Kaikki mitä rakastin rikkoi nopeasti kultarajan ja on saavuttamassa pian platinaa.

Uransa aikana LEO on ehtinyt vaikuttaa myös osana erilaisia kokoonpanoja kuten Face of God ja Santa Cruz. Tällä rintamalla hänen tuorein projektinsa on Junon sekä Väinöväinön kanssa perustettu kolmikko nimeltä Kuohu, jonka ensimmäinen single Kevyet kullat ilmestyi tammikuussa 2021.

Katso

Kuuntele