Kuohu

Kotimaisella musiikkikentällä kupli tammikuussa 2021, kun Juno, LEO ja Väinöväinö kertoivat perustaneensa uuden yhtyeen nimeltä Kuohu. Kolmikon ensimmäinen single Kevyet kullat soittolistattiin välittömästi mm. Radio Suomen taajuuksilla, minkä lisäksi bändin syntytarinaa on nähty television välityksellä Iholla-sarjan tuoreimmalla tuotantokaudella. Sony Musicille levyttävän Kuohun keikat myy Live Nation.

Yhtyeen jäsenistöllä on vahva, menestyksekäs tausta niin sooloprojektien kuin muidenkin bändien tiimoilta. Juno on tullut tunnetuksi erittäin sulavana räppärinä jo kolmella eri vuosikymmenellä, nuoresta iästään huolimatta. Hänen tuorein sooloalbuminsa ”Katumuksen sakramentti” rikkoi platinarajan. Kokoonpanojen saralla taustaa löytyy mm. Elokuu-yhtyeestä ja SMC Lähiörotat -kollektiivista.

Emma-palkittu LEO eli Leo Stillman on julkaissut sooloartistina kaksi albumia, minkä lisäksi hän on toiminut mm. Face of God -yhtyeen keulakuvana. Hänen ensimmäinen yhtyeensä Deep Vain muodostui itse asiassa Kuohun bändikaverin Väinöväinön kanssa teiniaikoina.  Väinöväinö eli Väinö Wallenius nousi suuremman yleisön tietoisuuteen hittipumpussa Kuningasidea. Tämän jälkeen hän on työstänyt menestyskappaleita muille artisteille ja toiminut mm. Pyhimyksen kiertueiden niin sanottuna bändiliiderinä.