Hanna Pakarinen

Hanna Pakarinen is back! Karismaattinen laulaja palaa suomalaisen stadionrockin tähtikartalle 8 vuoden julkaisutauon jälkeen.

Universalille levyttävän artistin uusi sinkku, Sun aika tulee vielä, kattaa artistin laajan äänirekisterin ja iskee suoraan tunteisiin. Biisi sopii mielialan nostajaksi huonoimpaankin päivään!

Hanna itse kuvailee paluun tunnelmia näin:

Miulla oli vuosien tauko musiikin tekemisessä.

Olin päättänyt että rupean tekemään sitä vasta sitten kun se oikeasti tuntuu hyvältä. Siihen meni yllättävän kauan. Tavattiin Wheelerin Kristiinan kanssa pitkän ajan jälkeen, kun hän palasi maailmalta takasin Suomeen ja löydettiin yhä useammin toisemme Saunaseuralta saunan lauteilta. 

Vertaistuki ja samankaltainen historia yhdistää meitä. Kerran Kristiina ehdotti, että kokeillaanko tehdä yhdessä musiikkia. Ei mitään painetta, ei tavoitteita, tehdään vaan ja jos on kivaa niin tehdään lisää.

”Sun aika tulee vielä” perustuu ajatukseen, että jos pääsisi kertomaan nuorelle minälle, että kaikki on hyvin. Se on ajatus, jota oon monesti elämän aikana ajatellut. Lama-ajan lapsena ja nuorena elämä oli välillä kuormittavaa ja tulevaisuuden näkymät ei aina olleet niin hyvät. Jos vaan olisi ollut joku kertomassa, että kaikki tulee menemään hyvin…

Miulle itelleni tärkeät asiat elämässä on turva, tuki ja voima, se on myös teema, jota haluan musiikillani vaalia. Meistä on moneen ja meissä asuu isot voimat! Vahvuus on meissä itsessä sisällä eikä se muille kuulu.

8 vuoden jälkeen on kieltämättä jännät tunnelmat julkaista uutta omaa musiikkia. Se on pitkä aika olla hiljaa. Mutta toisaalta on hirmu levollinen olo. Tiedän että kuulostan nyt siltä Hannalta, jolta miun pitääkin just nyt kuulostaa ja se tuntuu upealta. On turvallinen, vakaa ja hyvä olo.

Keikoilla Hanna Pakarisen voi bongata tulevaisuudessa…ota artistin somekanavat haltuun, niin pysyt kartalla!

Katso

Kuuntele