Dj hapan korppu

Liekehtivän oranssi rumpubasson ruumiillistuma, Dj hapan korppu, on yksi viime vuosien sytyttävimmistä ilmiöistä kotimaisessa konemusaskenessä. Täysin vastustamattomista keikoistaan tunnettu helsinkiläinen dj on soittanut supportina mm. Goldien ja Pendulumin kaltaisille kansainvälisille nimille. Hänet on myös nähty niin isoilla festivaalilavoilla (Weekend Festival, Slush, Kesärauha) kuin Oululaisen mainoskasvonakin. 

Erityisesti drum’n’bassin eri alalajeihin erikoistunut Hapis on noussut nykyiseen asemaansa palavalla intohimolla. Ensimmäinen esiintyminen vuonna 2016. Ensimmäinen mixtape ja festarikeikka vuonna 2018. Viimeistään sen jälkeen kun Dj hapan korpun miksaus kuultiin ensimmäistä kertaa valtakunnallisen YleX:n aalloilla vuonna 2020, peruutuspeiliin ei ole tarvinnut enää katsoa. 

Kosmos Festivaalin ja Fiktio Ry -kollektiivin vakiintuneena esiintyjänä operoiva Hanu on kaiken muun ohella ehtinyt vetää myös omaa Staycation-striimikonseptiaan sekä toimia DJ-opettajana. Pitelemättömän paahdon vastapainona hän tuottaa teknoa aliaksella Hanna%.  

Katso