Adi L Hasla

Adi L Hasla on noussut kotimaisen rap-musiikin kysytyimpien nimien joukkoon. Hänen tuorein albuminsa, ”8. päivä”, striimasi platinaa jo ennen julkaisuaan. Sitä ennen hän ehti tekemään suoratoistohistoriaa singlellään Kevät, joka pysyi peräti 41 päivää putkeen Suomen kuunnelluimpana biisinä Spotifyssa. Kyseisestä kappaleesta muodostui kaiken lisäksi koko julkaisuvuotensa kolmanneksi kuunnelluin biisi Suomen Spotifyssa.

Jyväskylän Kuokkalassa varttunut ja sittemmin helsinkiläistynyt artisti päätyi musiikin pariin 2010-luvun alussa. Hänen läpimurtohitikseen muodostui single Hyi, jonka platinarajan rikkoneella remixillä vierailevat mm. VilleGalle, Kube sekä TIPPA. Adi L Haslan debyyttialbumi ”Habiturientti” esitteli kansalle raikkaan uuden tekijän, joka myi kultaa levyn nimikkobiisillä ja teki yhteistyötä mm. kansainvälisesti suositun, virolaisen kulttiräppäri Tommy Cashin kanssa.

Vuonna 2017 ilmestynyt ”Pieni punainen kana” -pitkäsoitto jatkoi johdonmukaisesti artistin tarinaa. Ei mitään jiitä ja Punasta luurii -menestysbiisien myötä kävi yhä selkeämmäksi kuinka taitavasta hittinikkarista on kyse. Uuden vuosikymmenen käynnistänyt ”8. päivä” -albumi on puolestaan luonteva välitilinpäätös Adi L Haslan reitillä. Kyseisellä kokonaisuudella kulminoituu ennen kaikkea hänen kypsymisensä nimenomaan biisientekijänä ja -kirjoittajana.

Oman soolouransa ohella Adi L Hasla pyörittää myös omaa levymerkkiään nimeltä Monopoli Music. Kokeneena esiintyjänä hän on tuttu näky niin klubien kuin isojen festivaalien lavoilla eri puolilla Suomea. Nykyisissä poikkeusolosuhteissa räppäri on tehnyt säännöllisesti myös #karanteeniklubi-nimellä kulkevia, erikoisvieraiden sävyttämiä dj-keikkoja.

Katso

Kuuntele