Sisidisko

Sisidisko on yhtä kuin Sisi ja Carlos, jotka yhtyeineen tuovat tuulahduksen maailman liukkailta diskolattioilta. Glitteriin puetut lastenlaulut ja aidot 70-luvun diskohitit pyörittävät lanteita iästä riippumatta. Yhtyeen esiintyminen viime heinäkuussa Helsingin Skidit Festari -tapahtumassa oli ainoastaan yhden keikan tilaustyö, mutta vastaanotto oli niin hurmioitunut, että ryhmä päätti syksyn muiden kiireiden lähteä tien päälle tänä vuonna.

Ihastuttava Sisi eli Vuokko Hovatta valottaa orkesterin syntyä seuraavasti:

” Tämä uusi lastenkonsertti kasattiin basisti Kalle Chydeniuksen alias Carlosin kanssa sellaisista biiseistä, joita itse haluaisimme kuunnella. Otimme mukaan vain musiikkia, johon jommalla kummalla meistä on henkilökohtainen suhde ja yhdessä bändin kanssa kuorrutettiin kaikki diskoglitterillä. Tarkoituksena on tehdä musiikkia, johon aikuinen kuulijakaan ei heti kyllästyisi. Tähän pyrimme siis myös Sisidiskon kanssa.”

Ja tässä Sisidisko myös onnistui jo heti debyyttikeikallaan. Harvoin perheenisät viihtyvät koko keikan verran jälkikasvun seassa, saatika sitten tahtia polkien ja hymyssä suin. Skidit Festarit -keikalla tämäkin ihme nähtiin!

”Oleellinen osa kokonaisuutta on tietenkin visuaalisuus. Konsertissa pukeudun kierrätyshengessä pukuun, joka minulla oli aikanaan Linnan juhlissa. Vain parasta lapsille!”, Vuokko hymyilee iloisesti.