Petteri Sariola & Osmo Ikonen

Osmo Ikonen & Petteri Sariola on energinen ja uniikki kahden sooloartistin duo, jollaista ei ole koskaan aiemmin kuultu.

Osmo Ikonen on yksi Suomen parhaimpia soul/pop-artisteja ja ilmiömäinen multi-instrumentalisti. Hän on tullut monille tutuksi TV-esiintymisistään SuomiLOVE -ohjelman solistina, sekä lukuisten tunnettujen yhtyeiden riveistä, kuten Sunrise Avenue ja Elastinen. Petteri Sariola on virtuoottinen kitaristi, jonka perkussiivinen soittotyyli saa akustisen kitaran kuulostamaan kokonaiselta yhtyeeltä. Molemmat miehet ovat omilla tahoillaan julkaisseet monia levyjä ja keikkailleet sooloartisteina ympäri maailmaa, erityisesti Euroopassa ja Aasiassa.

Koska kaveruset ovat pikkuserkkuja, he ovat tunteneet toisensa jo hyvin pitkään mutta varsinainen yhteistyö alkoi Osmon ensimmäisellä soololevyllä (2008), jolla Petteri kävi soittamassa vierailevana artistina. Koska resepti toimi hyvin, he alkoivat pikkuhiljaa tekemään duo-keikkoja ja sen myötä uuteen uskoon sovitettiin lisää omia originaalisävellyksiä, sekä räiskyviä versioita kaikkien tuntemista cover-kappaleista.

Katso