Perttu

25-vuotias Suomenlinnasta kotoisin oleva Perttu aloitti musiikkiuransa jo 6-vuotiaana rumpukapulat käsissään ja on monien musiikkigenrejen kautta päätynyt elektronisen musiikin tuottajaksi. Isänsä jalanjälkiä seuraten Perttu haaveili rokkistaran roolista jo nuorena ja lähtikin lukiosta valmistumisen jälkeen tutustumaan kansainväliseen musiikkimaailmaan kiertämällä Eurooppaa metalli-bändinsä kanssa.

Muista elektronisen genren artisteista poiketen, Perttu äänittää suurimman osan uniikeista äänitteistään itse. Äänitteissä on mm. kuultavissa artistin lemmikkipapukaijan ääniä. Toinen mainittava asia miehen urasta on myös yhteistyö suomalaisen laulajan Lxandran kanssa, jonka tuloksena syntyi Pertun ensimmäinen single ”Waves”.

Vaikkakin Pertun tuottama musiikki on kaikin puolin uniikkia kuunneltavaa, kunnianhimoa artistilla riittää vielä pidemmälle ”haluan oppia vielä paremmaksi tuottajaksi.” Nykyisin Berliiniä kodikseen kutsuva mies on löytänyt paljon inspiraatiota kotikaupungistaan ja on nyt valmis valloittamaan kansainvälisetkin markkinat.

Voimme ottaa innolla vastaan lahjakkaan nuoren artistin, jonka musiikki elää ajan hermolla, pysyen kuitenkin aina uskollisena itselleen ja musiikilleen.

Katso

Kuuntele