LOVEband

SuomiLovesta tutussa LOVEbandissa soittaa maamme kovimpia muusikoita bändin kipparin Ako Kiisken johdolla.

LOVEbandin johtaja Ako Kiiski kertoo yhtyeestään suurella ylpeydellä, syystäkin. Hän on kasannut bändiin maamme kovimpia muusikoita.

Ako halusi koota yhtyeensä pieteetillä, sillä ohjelman formaatti vaatii muusikoilta paljon. Ohjelmassa on esitetty vuosien aikana satoja eri kappaleita ja lisäksi osa biiseistä soitetaan haastavissa olosuhteissa. Kyseessä on usein yllätys, jossa bändin pitää hoitaa oma osuutensa ”ykkösellä sisään”, jotta ohjelman yllätysmomentin autenttiset fiilikset tallentuu kameralle. Studiokuvauksissa sen sijaan vedetään erittäin tiukalla aikataululla pitkää päivää genreistä ja artisteista toisiin ammattimaisesti siirtyen.
– Tämän tyyppiseen ohjelmaan tarvitaan bändi, joka pystyy missä tahansa tilanteessa soittamaan minkä tahansa suomalaisen biisin. Siksi LOVEband koostuu suomalaisista huippumuusikoista. Tämän lisäksi bändi on tietysti hyvännäköinen! Ako hymyilee.

Live Nation edustaa LOVEbandin keikkamyyntiä, kysy lisää räätälöidyistä yksityistilaisuuksista ja festari- ja tapahtumakeikoista.