Kasperg

Saavuttuaan musiikkiskeneen vuonna 2014 dj-keikkojen myötä, 23-vuotias KASPERG (Kasper Granroth) on tehnyt merkittävää jälkeä elektronisessa musamaailmassa. Viime vuonna julkaistun, paljon odotetun ”Cloudy” EP:n jälkeen KASPERG on tehnyt yhteistyötä monien kuumimpien nousevien artistien kanssa. Artistin remixit, alkuperäiset biisit ja äskettäin lanseerattu oma levy-yhtiö ovat kaikki vastaanottaneet kansainvälistä kiinnostusta. Viimeisimmän, 12.5 julkaistun sinkun ”Modern Daze”:n video nähtiin ensiesityksessä Crack Magazinessa. Alkuvuoden Top Billin Records julkaisu taas poimittiin mm. BBC Radio 1:n, BBC 1Xtra:n ja Rinse FM:n toimesta.

KASPERGin live-setti on yhdistelmä audiovisuaalista taidetta, joka vie myös matkalle melodiseen House ja Rnb maailmaan. Setti on sekoitus niin akustisia, kuin elektronisia instrumentteja ripauksella VJ Matti Vilhon upeaa grafiikkaa.

DJ:nä KASPERG on verrattain monipuolinen: levylautasilta löytyy kaikkea klassisesta discosta hiphopiin asti. DJ keikkoja KASPERG tekee paljon tänäkin päivänä, ja toimii myös Bassoradion Starboard-ohjelman dj-juontajana.

Katso

Kuuntele