Anssi Kela

Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa yli tunnin mittaisen keikan. Viimeisin loppusyksystä 2016 julkaistu Parasta Aikaa-livelevy kuvastaa hienosti sitä energiaa, joka Anssista ja hänen timanttisesta bändistään yleisölle välittyy.

Anssi Kelan ilmaisun ytimessä on se sama klassinen ”mies ja kitara” – asenne kuin Neil Youngilla, Bruce Springsteenillä tai J. Karjalaisella. Bändillä kruunattuna Anssi saa yleisön mukaan niin yhteislauluun kuin tunnelmalliseen hiljentymiseen.

Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Anssi tähditti myös kevään ajan pyörivää TV-ohjelmaa ”Anssi Kela ja isot biisit”, jossa syntyneitä hittejä on striimattu Spotifyn kautta ahkerasti. Ohjelmassa kuultuja kappaleita kuultiin myös Anssin ensimmäisellä jäähallikeikalla, jossa juhlittiin artistin 30-vuotista uraa.

Levy-yhtiö: Fried Music

Katso

Kuuntele