ALMA

Viisi syytä rakastua Almaan: hervoton tyyli, timantinkova asenne, oivaltavat tekstit, modernit koukut ja ääni, jota ei unohda sen kerran kuultuaan.

Alma on Suomen persoonallisin pop-lupaus. Hän on kliinisen hittiprinsessan vastakohta: särmikäs ja häpeilemätön laulaja-lauluntekijä, joka tähtää kaikessa tekemisessään aitouteen. Alman kappaleet koostuvat kiinnostavista vastapareista: ne ovat yhtä aikaa teräviä, mutta haavoittuvia, pehmeitä ja viileitä. Hän sekoittaa rohkeasti klassiseen popiin niin rap-elementtejä, vanhaa soulia kuin urbaaneja biittejäkin. Kuuntele ja koukutu.

Alman nousukiito ei ota laantuakseen tänäkään vuonna, sillä nuori tähti palkittiin Emma-gaalassa vuoden tulokkaana, sekä vuoden vienti-Emmalla.

Levy-yhtiö: Universal Music Group (maailmanlaajuisesti) PME Records & Warner Music Group (Pohjoismaat ja Baltia)

__________________________________________________________________

Five reasons to fall in love with Alma: mad style, sassy attitude, innovative lyrics, cutting-edge hooks and a voice you simply won’t forget.

Alma is truly special – the polar opposite of a plastic pop princess. She’s an edgy, shameless singer-songwriter, who aims for authenticity in everything she does. Her urban tunes are filled with interesting contrasts: they are sharp, yet vulnerable and approachable, yet cool. She’s not afraid to mix classic pop with rap elements, old soul music and urban beats. Press play and get hooked.

Record label: Universal Music Group (globally) PME Records & Warner Music Group (Scandinavia and Baltic countries)

Katso

Kuuntele